Mesele calde sunt pregatite zilnic, cu atentie si daruire de bucatarii nostrii, la sediul Cantinei Sfantul Ierarh Nicolae, situat in mun. Arad, str. Episcopiei, nr. 43, care a fost complet renovata, autorizata si echipata profesional prin proiect. Timp de 2 ani, cele 170 de meniuri compuse din 2 feluri de mancare, ajung de luni pana vineri la beneficiarii nostrii, costurile acoperirii celor necesare (materie prima, combustibil, leasing, caserole, resurse umane, etc) fiind asigurate prin proiectul POCU. Ne dorim sa putem oferi acest serviciu cat mai multor persoane care au nevoie, atat pe perioada proiectului cat si ulterior celor 2 ani. De aceea avem nevoie de implicarea comunitatii.
Implică-te
Fă parte din comunitatea "Masa pe roți"
Bucătărie și distribuție

Proiectul nostru se bazează și pe echipe de voluntari care ne ajută în special la împachetarea și distribuirea meselor la domiciliul beneficiarilor. Căutăm întotdeauna mai mulți oameni care să se alăture echipei noastre. Vă puteți înscrie în rețeaua noastră de voluntari direct pe site-ul www.masaperoti.com sau trimițând un e-mail pe adresa cantinasocialaarad@gmail.com

Mai multe informații cu privire la toate modalitățile în care te poti implica găsești pe: pagina de facebook Masa pe roți.

Nr. de telefon: 0772243878 .

Voluntariat
Proiectul nostru
Program
Luni-Vineri
Orele 11:00 și 15:00
Nr. persoane
minim 2 persoane pe zona
Locație
Str. Episcopiei,
Nr 43, Arad
Implică-te