Mesele calde sunt pregatite zilnic, cu atentie si daruire de bucatarii nostrii, la sediul Cantinei Sfantul Ierarh Nicolae, situat in mun. Arad, str. Episcopiei, nr. 43, care a fost complet renovata, autorizata si echipata profesional prin proiect. Timp de 2 ani, cele 170 de meniuri compuse din 2 feluri de mancare, ajung de luni pana vineri la beneficiarii nostrii, costurile acoperirii celor necesare (materie prima, combustibil, leasing, caserole, resurse umane, etc) fiind asigurate prin proiectul POCU. Ne dorim sa putem oferi acest serviciu cat mai multor persoane care au nevoie, atat pe perioada proiectului cat si ulterior celor 2 ani. De aceea avem nevoie de implicarea comunitatii.
Implică-te
Fă parte din comunitatea "Masa pe roți"
Strângere de fonduri pentru "Masa pe roți pentru bunicii comnunității"
Donații

pentru a extinde proiectul și ulterior celor 2 ani finanțați prin proiect, avem nevoie de resurse care să ne ducă mai departe. Suntem recunoscători dacă puteți contribui la susținerea acestui proiect și chiar la extinderea lui, astfel încât să putem oferi o masă caldă la câți mai mulți bunici. Aportul dvs. este combustibilul care ne duce mai departe! Costul unui meniu este de circa 20 lei/zi (incluzând materie prima, utilități, caserole, resurse umane, combustibil, leasing).

Donațiile se pot efectua direct în contul Arhiepiscopiei Aradului cu mențiunea – Cantina Socială:

RO85RNCB0016005440980008 deschis la BCR Arad. – CUI 4573205
sau direct prin site-ul nostru, prin accesarea butonului de mai jos:
Aniversări / comemorări

Puteți alege să vă donați ziua de naștere, să comemorați rudele plecate de lângă voi, fie financiar, fie prin donarea de materie prima pentru pregătirea unor meniuri care se vor împărți beneficiarilor noștri, fie prin donarea unei sume de bani pentru acoperirea costurilor necesare pregătirii meniurilor care doriți să fie pregătite și distribuite beneficiarilor.

Donații în alimente

Dacă nu doriți să donați sume de bani, puteți să donați direct alimente care vor fi folosite la prepararea meselor. Vă puteți interesa care este necesarul de alimente pentru luna în curs și puteți să cumpărați cele necesare.

De asemenea, susținem combaterea risipei alimentare, așadar, dacă aveți magazine sau depozite de alimente, puteți dona acele alimente care sunt înainte de termenul de expirare Cantinei noastre, acestea urmând să fie folosite în prepararea meselor, fie celor 170 de de beneficiari ai proiectului Masa pe roți, fie pentru ceilalți cca. 100 de beneficiari care zilnic ridică masa de la cantină.

Sponsorizării și Donații
Modalități de a deveni partener sau susținător în proiectul Masa pe roți
Implică-te