Mesele calde sunt pregatite zilnic, cu atentie si daruire de bucatarii nostrii, la sediul Cantinei Sfantul Ierarh Nicolae, situat in mun. Arad, str. Episcopiei, nr. 43, care a fost complet renovata, autorizata si echipata profesional prin proiect. Timp de 2 ani, cele 170 de meniuri compuse din 2 feluri de mancare, ajung de luni pana vineri la beneficiarii nostrii, costurile acoperirii celor necesare (materie prima, combustibil, leasing, caserole, resurse umane, etc) fiind asigurate prin proiectul POCU. Ne dorim sa putem oferi acest serviciu cat mai multor persoane care au nevoie, atat pe perioada proiectului cat si ulterior celor 2 ani. De aceea avem nevoie de implicarea comunitatii.

Implică-te

Fă parte din comunitatea "Masa pe roți"

Pentru asigurarea sustenabilității pe termen lung este esențială dezvoltarea de relații cu organizații cu roluri și resurse complementare. În acest sens dorim dezvoltarea de parteneriate durabile cu stakeholderii locali și regionali, magazine, depozite de alimente, companii și ONG-uri, organizații publice sau private care să aibă drept rezultat implicarea acestora din urmă activ în comunitate, cu scopul furnizării serviciului de cantină precum și de alte servicii suport, care să stimuleze interacțiuni benefice între vârstnici asistenți, familie, sau persoane apropiate.

O masă de sărbătoare

Organizarea în cadrul Cantinei, împreună cu un partener (companie, restaurant cunoscut, chef bucătar) a unor mese de sărbatoare în anumite ocazii speciale (sărbatori, evenimente comemorative) și distribuirea acestora beneficiarilor.

Gătește cu noi

Împreună cu angajații sau cu prietenii, poți organiza o echipă de voluntari și te poți alătura echipei noastre pentru pregătirea meselor.

Devino ambasador

Poti sa contribui la creșterea vizibilității proiectului nostru, ajutând astfel bunicii din comunitate, astfel:

  • Parteneriat media – poți să pui un link sau o imagine a proiectului nostru pe site-ul tău sau pagina ta de social media
  • Poți să ne arăți susținerea, incluzând un mesaj de popularizare a site-ului nostru, incluzând în mailurile dvs. un mesaj tip semnătură cu includerea link-ului către pagina noastră de donații
  • Mediatizarea materialelor noastre informative – poți să ne permiți afișarea de bennere, afișe sau roll-up-uri cu informații despre proiect în cadrul spațiului dvs. de derularea a activității: spațiilor comerciale, magazine, birouri, clinici, sediu sau puncte de lucru.
Implică-te